Élet-Stílus

Demens betegek gondozásáról ír könyvet Bruce Willis felesége

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Szeretné megosztani azt a tudást, amit ő összegyűjtött, mióta a férjét ápolja.

Emma Heming Willis hétfőn bejelentette: könyvben mesél arról, hogyan ápolja afáziával és demenciával küzdő férjét, Bruce Willist. Az egyelőre cím nélküli kötet várhatóan 2025-ben jelenik meg, Maria Shriver (Arnold Schwarzenegger volt felesége) könyvkiadójánál.

Heming Willist az inspirálta a könyvírásra, hogy pár éve ő lett férje elsődleges gondozója, az ez idő alatt összegyűjtött tudását és tapasztalatait szeretné megosztani a hozzá hasonló helyzetben lévő olvasókkal. Ezen kívül interjúk, szakértői tanácsok, valamint más érintettek személyes történetei is olvashatók lesznek a könyvben.

A tudás számomra hatalom, és létfontosságú volt, hogy támogató közösséget építsek fel magam körül. Ez visszahozta a stabilitást az életembe, és egyfajta kontrollt adott, ami korábban teljesen elveszett, amikor a frontotemporális demencia diagnózis először jelent meg a családunk életében. (…) Hálás vagyok ezért az egyedülálló, gyógyító erővel bíró, fontos lehetőségért, és hogy a hangomat figyelemfelkeltésre, bátorításra és mások támogatására használhatom

– áll a szerző nyilatkozatában.

Kapcsolódó
Demi Moore új fotót tett közzé Bruce Willisről
Lányuk születésnapját ünnepelték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik