Élet-Stílus

Megjátszotta a halálát egy indiai modell, hogy így irányítsa rá a figyelmet a méhnyakrákra

STRDEL / AFP
STRDEL / AFP
A rajongók nem díjazták a 32 éves nő bizarr kampányát.

Nehéz reggel ez a mai, szomorúan jelentem be, hogy szeretett Poonamunk ma belehalt a méhnyakrákba. Ez a gyász ideje

– került ki február 2-án Poonam Pandey 1,3 millió követővel rendelkező Instagram-fiókjára. A modellként, influenszerként és színésznőként is ismert Pandey halálhírét menedzsere is megerősítette. És bár rengetegen nyilvánítottak részvétet a halála miatt, többeknek gyanús volt, hogy alig pár nappal a bejelentés előtt még Goa szigeténél hajókázott. Egy nappal később a 32 éves modell profilján új videó jelent meg, amelyben a láthatóan nagyon is eleven Pandey jelentette be: nem halt meg, így szerette volna ráirányítani az emberek figyelmét a méhnyakrákra.

Élek. Nem haltam bele a méhnyakrákba. Ez viszont nem mondható el arról a több ezer nőről, akik életüket vesztették a betegség miatt. Nem azért, mert nem tudtak tenni ellene, hanem mert nem tudták, hogy lehet tenni ellene

– meséli a modell. A megelőző vizsgálatok és a HPV-oltás említése mellett követői figyelmébe ajánlja oldalát, ahol további információkat ígér a betegséggel kapcsolatban, és amelynek ugyancsak beszédes a címe: poonampandeyisalive.com, azaz Poonam Pandey életben van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Poonam Pandey (@poonampandeyreal) által megosztott bejegyzés

És bár a modell azóta is posztolja Instagramra a rajongói által küldött hálálkodó és pozitív üzeneteket, a többségnél inkább kiverte a biztosítékot a kamuhalál, rengeteg kommentben nevezik ízléstelennek a húzást. A modell ugyancsak videóban válaszolt a vádakra: azt mondta, tudja, hogy extrém dolgot csinált, mégis elérte a célját, mivel most mindenki a méhnyakrákról beszél.

Pandey egyébként korábban is sokat tett azért, hogy egy-egy kijelentésére rengetegen kapták fel a fejüket: 2011-ben például azt helyezte kilátásba, hogy levetkőzik az indiai krikettcsapat előtt, ha megnyerik a világkupát – ez utóbbi megtörtént, az előbbi viszont nem. De pózolt meztelenül az egyik indiai krikettcsapat győzelmének tiszteletére, egyszer pedig házi szexvideót posztolt. Az így szerzett hírnév több film- és valóságshowszerephez juttatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik