Élet-Stílus

„Az öreg hírességeknek kevés a nyugdíjuk, így óriási segítség bármilyen, művész úr által lenézett műsor” – Molnár Anikó válaszolt Gálvölgyi János celebes kritikájára 

tv2 és Fülöp Dániel 
tv2 és Fülöp Dániel 
Úgy fest, megszólítva érezte magát.

Ha ma valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, aztán megírják, hogy elvált a Gizitől

– fogalmazott meg kemény kritikát a mai celebvilágról Gálvölgyi János, amit a 24.hu-n is szemléztünk. A színész ebben arról beszélt, régen „nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van, más volt a népszerűség, mint ma – ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen”.

Molnár Anikó erre reagált közösségi oldalán:

„Igen, igaza van. Régebben egy autóra öt évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tévéadás, és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben. Egy mázsa banán sem volt minden boltban, pult alatt kapott az, aki kapott. Tiszteltük a tanárokat és rendőröket, féltünk is tőlük rendesen. Régen számított az adott szó, ha nem mentél el egy randira, buktad az embert, mert nem volt mobil a zsebében, hogy ráüzenj. Ahogy a tiedben sem. Régen nem voltak plázák, nem voltak multiplexek, nyaralni is belföldre jártunk. Aki repülőre ült, király volt a limitált mennyiségű, kivihető, igazolt valutájával. Igaza van.”

Reakcióját azzal folytatja, szerinte régen azért is volt kevesebb híresség, mert nem volt konkurencia a közegben.

Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt konkurencia. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… vagy bármilyen, a művész úr által lenézett műsor. Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jónéhányan önkezükkel már jutottak…

Molnár szerint a világ megváltozott, ma már több ember szerepelhet, amit ki is használnak egyesek, de ő nem látja, mi a baj ezzel.

Nem kötelező semmi. Nézni sem kell. Millió választék van, kinek ízlése, szintje szerint. Nekem nem fáj, ha fiatalok, idősek, okosak vagy netán butábbak is megtapasztalhatnak egy más, érdekes világot. Nekem ez nem fáj. A Playboy is unalmas lenne, ha 50 éve ugyanaz a nő szerepelne benne. Ez van, ilyen az élet rendje.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik