Élet-Stílus

Előkerült a nő, aki az ablakban fejjel lefelé lógott

És azt is elmesélte, hogy eközben a nyakába vizelt.

Nyáron bejárta az internetet egy videó. Több tízmillióan röhögtek az angol nőn, aki megpróbált bejutni egy házba – az ablakon keresztül, fejjel lefele lógva. Közben egy másik nő próbált segíteni neki, de annyira nevetett, hogy nem volt túlzottan hatékony az együttműködés.

@thatvidguy2 #fy #fyp ♬ original sound - thatvidguy

Akkor még semmit nem lehetett tudni arról, kik a videó hősei. Most vége kiderült, miután Lisa Rowland és lánytestvére ellátogattak az ITV csatorna This Morning című reggeli műsorába.

Azon túl, ami már a videóból is látszott – hogy Lisa az ablakban rekedt, miközben a mellei is elhagyták a ruháját – most még számos részlet kiderült a videóról, amely annyi vidám pillanatot szerzett az internetezőknek.

Például, hogy a főszereplő a saját nyakába vizelt, miközben fejjel lefelé lógva megpróbált bejutni a lakásba. Ami egyébként a saját háza.

Rowlans azt mondja, a júniusi napon elvitte a gyereke(ke)t az iskolába, a kutyát az állatorvoshoz, majd elment a boltba, ám bevásárlás közben érezte, hogy meg kell látogatnia a mosdót, úgyhogy hazasietett.

Ekkor vette észre, hogy a kulcsát a házban felejtette.

Adott volt, hogy a nyitott ablakon keresztül fog bejutni – megkérte a nővérét, hogy segítsen neki. Innen pedig már mindent tudunk.

Lisa azt mondja, először nem is tudott arról, hogy a videó felkerült az internetre – egy barátja mesélte neki, hogy tele van vele a Facebook. Amikor meglátta magát, nem is tudta, hogy nevessen vagy sírjon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik