Élet-Stílus

Megkérték, hogy vegye fel a lánykérést – majdnem sikerült neki

Fontosabb látnivaló akadt közben.

Egy nőt megkérte a barátja, hogy vegye videóra élete egyik legfontosabb pillanatát – amint épp megkéri kedvese kezét. Anélkül, hogy elárulnánk előre a részleteket, csak annyit mondunk: nem sikerült neki.

Mary Dawson a TikTokon megosztotta a – végül elkészült – videót, így mindenki láthatja, hogyan maradt le az eljegyzés megörökítéséről.

„Nem kellett volna rám bízni, hogy megörökítsem a barátom lánykérését” – írta ki a poszthoz. A felvételen láthatjuk, hogy a pár gyönyörű környezetben áll, a férfi a zsebébe nyúl, hogy előhúzza a gyűrűt – és aztán…

@marydawsonl Missed the whole kneeling part. Dont worry, she wasn’t mad! #fyp #foryoupage #racoon #ifeltsobad #ifailed #proposal #capturethemoment ♬ original sound - Mary dawson

aztán látjuk a mosómedvét. Majd a kamera ismét a párt mutatja, akik már ölelkezve ünneplik a leglényegesebb pillanatot, amiről mindenki lemaradt.

A videót 5 nap alatt több mint 24,5 milliószor nézték meg a TikTokon, közel ötmillió lájkkal honorálták a közepesen sikeres felvételt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik