Élet-Stílus

Megtalálta a sötét web legrémisztőbb oldalát – állítja a tiktokker

A szolgáltatás területe legjobbjaként hivatkozik magára.

Az internet keresőmotorok által nem megtalálható területe nagyjából 500-szor akkora lehet, mint az általunk látható részei, a deep web azonban nincs teljes átfedésben a dark webbel. Míg a deep web a bankunk oldalára feltöltött személyes adatainkat és mások illetéktelen tekintetei elől védett üzenetváltásainkat is magába foglalja, addig a sötét weben burjánzik a fekete piac és ömlesztve vannak rá az illegális tartalmak.

Thunder Keck nevű felhasználó TikTokján fedte fel, milyen rémisztő, egyben vicces oldalra bukkant keresgélés közben – írja a LadBible. Az oldal neve „Get Gnomed” (aminek ügyetlen magyar fordítása az eltörpésített lehetne), ahol egy valóban szokatlan, határozottan nem legális szolgáltatást vásárolhatnak meg az érdeklődők. Az oldal azt állítja magáról, hogy ők nyújtják a legjobb „gnoming” szolgáltatást, ami arra enged következtetni, hogy a világon több olyan vállalkozás is létezik, amiknek ez szerepelne a tevékenységi körében – már ha legálisan működhetnének.

A közel 16 milliós megtekintésnél járó videóban láthatjuk az említett weboldalt, ahol tulajdonképpen azért fizethetünk, hogy egy minket zaklató személy udvarára (vagy akár otthonán belülre) kerti törpéket helyezzenek el. A vállalkozás arra is ígéretet tesz, ha az áldozatok eltávolítanának egy törpét, akkor két másikat tesznek a helyére. További elemként átkozott törpék is vásárolhatók – ezekben állati hulladékot, többnyire ürüléket helyeznek el.

@thunder_keck #intothedarkweb ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Ajánlott videó

Olvasói sztorik