Élet-Stílus

Velünk spórolhat és nyerhet egyszerre!

Számtalan alkalom a spórolásra: nyereményjáték, Szuper szombat, „A nap fogása” és a héten akár 130 akció nálunk, az ALDI-ban!

Legyen Ön az egyik nyertesünk!

A most futó, február 21-ig tartó nagyszabású nyereményjátékunk során 30 millió forint összértékű nyereményt sorsolunk ki. A játékban rendkívül egyszerűen részt vehet, csupán az üzleteinkben kapott blokk adatait kell – összeghatártól függetlenül – feltöltenie weboldalunkra vagy applikációnkba, és már esélyes is, hogy nyer!

Az idei szerencseszámunk: 2024!

A játék ideje alatt ugyanis 2024 nyertest sorsolunk ki! Naponta 10 000 forint értékű, minden csütörtökön 200 000 forintos vásárlási utalványok, illetve kétnaponta ALDI saját márkás praktikus konyhai kisgépek találnak gazdára. Minden blokkal csak egyszer játszhat, kivéve a fődíj esetében, amelyet az összes addig feltöltött számla között sorsolunk ki, 2024. február 22-én. A két – egyenként 3 000 000 forintos – fődíj pedig nem más, mint havi negyedmillió forintnyi ALDI vásárlási utalvány, 12 hónapon keresztül, így az egész éves bevásárlását mi fizetjük. A nyereményjáték részleteiről az aldi.hu oldalon tájékozódhat.

Szuper szombat – vitaminpótlás még kedvezőbb áron

A téli időszakban kiemelten fontos, hogy megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk. Éppen ezért február 3-án, Szuper szombatunkon a friss kápia paprika kilóját csupán 999 forintért vásárolhatja meg. A kápia paprika nem csak édes aromája miatt kedvelt, magas C-vitamin tartalmával immunrendszerünket is erősíti.

Itt „A nap fogása”!

Beszerezheti-e alacsony árú termékeinket még olcsóbban? Igen, az ALDI-ban ez is lehetséges! Nem csak kedvező áraink, és ezen a héten – 02.01. és 02.07. között – több mint 130 akciónk segít abban, hogy pénztárcabarát legyen a bevásárlás. „A nap fogása” lehetőséget kínál arra, hogy az előző napi péksüteményekhez 50% kedvezménnyel, a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz pedig 30-50% engedménnyel jusson hozzá. Az egyforma pékárukat tartalmazó, féláron kínált csomagokat másnap délig vásárolhatja meg, míg a zöldségeket és gyümölcsöket kollégáink folyamatosan válogatják, és állítják össze belőlük a csomagokat.

Jóval több, mint 2024 oka van arra, hogy nálunk vásároljon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik