Élet-Stílus

Kirúgták az alkalmazottat, mert lefilmezte, ahogy egy anyuka 3 fokban tologatja a pelenkás gyerekét

Felicia Nicole-nak sokan segítettek az elbocsátás után, már közel 25 ezer dollárt utaltak neki.

Felmondtak az egyik Walmart-alkalmazottnak az Egyesült Államokban, mert lefilmezte, amikor egy anyuka pelenkában vitte be a gyermekét az üzletbe – írja a Mirror. Állítása szerin azért tette ezt, mert szerinte nagyon hideg volt, és az anyuka pedig kitette ennek a gyereket.

@feenicole8

Part 2

♬ original sound - Fee Nicole

A Walmart szerint viszont megszégyenítette az édesanyát, ezért kellett mennie.

Felicia Nicole-nak nem volt más bevételi forrása, ezért regisztrált a GoFundMe adománygyűjtő oldalon, és a TikTokon is közzétett egy videót.

Most munkanélküli vagyok, mert segíteni próbáltam, megmenteni a baba életét!

– mondta.

A felvételt három nap alatt több mint 3000-en osztották meg, Nicole pedig jelen állás szerint eddig 24 ezer dollárt (kb. 8,5 millió forint) keresett.

A videót látták az egykori főnökei is, akik követelték tőle, hogy vegye le a klipet. Nicole ezt meg is tette, de mások ismét feltöltötték a felvételt, amit már azóta újabb tízezrek néztek meg.

Aznap egyébként körülbelül 3 Celsius fok volt Byramben, ahol az eset történt, Nicole ezért érezte úgy, hogy fel kell vennie az esetet.

A nő azt mondta, az akciónak köszönhetően két havi bérleti díjat össze tudott gyűjteni az albérletre, ez 623 ember adakozása kellett. Most már közel 900-an utaltak neki.

Személyesen szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki adományozott. Nagyon nagyra értékelem!

– mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik