Élet-Stílus

„Ennek az időszaknak is vége lesz egyszer” – Liptai Claudia napi négy órákat alszik

RTL Klub
RTL Klub
Azt mondja, túlélő üzemmódba kapcsolt.

Liptai Claudia a story.hu-nak beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban túlélő üzemmódba kapcsolt, és nincs az a mennyiségű kávé, ami segíthetne rajta, annyit dolgozik és annyira keveset alszik. Számos színházi elfoglaltsága van, ha pedig akad egy kis szabadideje, azt inkább a gyerekeivel tölti, mint pihenéssel.

Tizennyolc este játszom most zsinórban, ami lássuk be, nem kevés. Ilyenkor ráadásul tizenegy után érek csak haza, és még fel vagyok pörögve – pláne a Hölgyválasz című darab után, amit végigtáncolok –, így órákon át képtelen vagyok elaludni. Bunkósbottal meg csak nem vághatom magam fejbe?!

– mondta a portálnak a műsorvezető-színésznő, aki reggel öt és fél hat között ébred.

Reggelit kell készítenem a gyerekeknek, ráadásul Marcit igyekszem úgy elvinni az oviba, hogy már magamat is rendbe raktam… Délután pedig, amikor esetleg jó lenne egy órácskára lepihenni, nem teszem, mert akkor megint a gyerekeké vagyok. Különben sosem látnának. De bírom, itt vagyok, és egészséges vagyok, ami egyébként, legalábbis szerintem, annak köszönhető, hogy rengeteg vitamint szedek.

Liptai a beszélgetés során azt is megemlítette, hogy körülötte nagyjából mindenki beteg, a színházi próbákon is hall bőven köhögő kollégákat. Maszkot nem hordanak, így kvázi csodának tartja, hogy még talpon van.

Jók a vitaminjaim, tényleg ennek tudom be. Aztán ennek az időszaknak is vége lesz egyszer, és akkor majd újra alszom…

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik