Élet-Stílus

Sharon Stone azt mondja, egy elítélt bűnözővel és egy heroinfüggővel is randizott a pandémia idején

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Saját bevallása szerint online ismerkedései alatt gyakran érezte magát úgy, mint egy terapeuta.

Sharon Stone nemrég a The Times-nak adott interjút, melyben a pandémia alatti online randevúzással kapcsolatos vegyes tapasztalatairól is beszélt. Mint mondta, volt szerencséje találkozni egy elítélt bűnözővel, majd egy heroinfüggővel is – derült ki a People szemléjéből.

Egyértelműen húszezer injekcióval később volt, mint a képen, amit küldött nekem

– fogalmazott utóbbiról a színésznő, akivel egy Los Angeles-i hotelben találkoztak.

Mondtam a pincérnek, hogy innék egy pohár vizet. Ő meg koktélozott, abszintot ivott, vagy ilyesmit. Azt mondtam, sajnálom, de nem maradhatok

– idézte fel az esetet.

Stone hozzátette, bár voltak negatív tapasztalatai, kötött olyan ismertségeket is, amelyek virtuális formában megmaradtak a járvány ideje alatt.

Majdnem olyan voltam, mint egy terapeuta. Volt egy férfi, akinek a felesége azt mondta, el akar válni, miközben volt két kicsi gyerekük. Küzdött, hogy fel tudja ezt dolgozni. Egy másik pedig szakított a barátnőjével. A nő terhes lett, és ahelyett, hogy összeházasodtak volna, elvetette a babát. A férfi még mindig nagyon szerelmes volt belé, és én segítettem neki feldolgozni a történteket. Mindkettőnk számára kifizetődő volt, nem tudom, hogy magyarázzam el

– fogalmazott Stone, aki nagy reményeket fűz 2024-hez, és reméli, hogy idén rátalál a szerelem.

Ami a számára ideális párt illeti, a színésznő kijelentette, nem keres konkrétumokat. Arra vágyik, hogy valaki egyszer csak megszólítsa, beszélgetésbe elegyedjenek, majd azon kapja magát, hogy eltelt két év, és még mindig együtt vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik