Élet-Stílus

Sok férfitől kap negatív kommentet a plus-size modell, de szerinte titokban rajonganak érte

Van egy elmélete a kérdéskörben.

A plus-size modell Olivia Messina azt állítja, naponta kap negatív és durva hozzászólásokat, de nem hagyja, hogy ez befolyásolja, büszke gömbölyded vonásaira.

Nem ironikus, hogy az a fajta nő, akiről azt állítod, hogy nem vonzó, folyamatosan megjelenik a hírfolyamodban?

– írta egy Instagram-fotójánál, amin egy leggingst és egy sportmelltartót viselve tart a kezében egy szendvicset.

Szerinte van annak valami lelki háttere, hogy emberek az interneten csak azért keresnek rá kövér emberekre, hogy „kritizálják, megszégyenítsék őket”. A gyűlölködő hozzászólások egy része olyan férfiaktól érkezik, akik a posztjaikban feleségükkel, gyerekeikkel láthatók.

Ha a testem olyan undorító számodra, miért nézel ide mindig?

– tette fel a kérdést nekik a kanadai nő, majd válaszolt is rá. Neki az az elmélete, hogy

Mert dühösek, hogy kicsit vonzódnak irántam, mivel alapvetően úgy gondolják, nem szabadna, hogy így legyen, és ezért bele kell csúfítaniuk, hogy visszanyerjék azt a hatalomérzetet, amelyet zavarukban és szégyenérzetükben elveszítettek e vonzalom miatt

– idézte a Mirror a plus-size influenszert, aki általában nem foglalkozik a kommentekkel, de néha azért csak visszaszól a trolloknak, hogy „ó, köszi”, „mire azonnal elkezdenek flörtölni velem”.

Ezek az emberek, szerinte nem tudják, hogy működnek az algoritmusok, és hogy miért dobnak nekik fel a közösségi oldalak olyan tartalmakat, mint például az övé. Azért, mert vonzódnak az ilyen nőkért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik