Élet-Stílus

80 ezer forintnyi összeget fizetett azért, hogy döglött hörcsögéből sztriptíztáncost csináljanak

Meg akart róla valahogy emlékezni.

Ha meghal a háziállatunk nagy veszteséget jelenthet, és sokan szeretnek kedvencükről valamiképpen megemlékezni. Tulajdonképpen így tett a 27 éves Jess Porter-Langson, aki nem restellt 175 fontot, azaz mintegy 80 ezer forintot kiadni az elhullt Roborovszkij-törpehörcsöge, Hammington, vagyis Hammy után.

Az ausztrál származású nő nagyon szerette az állatot, azt mondja lelkileg sokat segített neki, mikor a Londonba való költözésével és a koronavírus miatti lezárásokkal kellett megküzdenie.

Az ő választásában azonban a költség mértéke mellett van még egy csavar: kitömette, de nem is akárhogyan, sztriptíztáncosként beállítva, egy rózsaszín tangát rakatott rá.

Arra gondoltam, mi lehetne ikonikusabb, mint egy hörcsög a sztriptíztáncos póznán, aki pénzért sürgölődik?

– idézte a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bea Ostrowska (@beaoddcreations) által megosztott bejegyzés


A taxidermiát egy helyi, a hasonlóan furcsa megoldásokat többször alkalmazó művész, Bea Ostrowska végezte el. Bár ez a felkérés még neki is szokatlan volt egy kicsit.

A kis pink tangája egy kicsit más projekt volt, mint a horror alkotásaim szoktak.

Porter-Langson nagyon meg van elégedve a végeredménnyel, szerinte „tökéletes” lett, és most az ágya mellett van kiállítva, hogy Hammy tudjon „figyelni rá”.

@trash_musik_ idk what side of tiktok I'm trying to reach but... whaddup? taxidermy artist is @ beaoddcreations on Instagram! She's amazing!! #hamsters #art ♬ Funny - Gold-Tiger

Ajánlott videó

Olvasói sztorik