Élet-Stílus

Erős Antónia elmondta, miért vezette foltos ruhában az RTL Híradót

RTL
RTL
A csütörtöki adás 32. percében tűnhetett fel a nézőknek az apróság.

Az RTL Híradó csütörtöki esti adásának 32. percében tűnhetett fel a nézőknek, hogy Erős Antónia egy folttal a ruháján folytatta a hírolvasást a stúdióban. A műsorvezető az rtl.hu stábjának mesélt arról, mi történt az asztalánál, mielőtt ismét őt mutatta a kamera egy riportanyag után.

Nagyon komoly incidens volt a Híradóban, szerintem ilyen még soha nem történt. Egyébként többször történt, csak hogy ha nagyon világos a ruha, akkor látszik rajta. Egyszerűen csak ittam egyet a kulacsomból, csurgott a víz és aztán ez meglátszott a ruhán is. Persze kicsit megpróbáltam felitatni, de ez nem jött össze, így gyorsan elmondtam a következő szöveget

– magyarázta Erős, aki egy tudósítás alatt aztán ki tudott szaladni a stúdióból, és egy hajszárítóval pillanatok alatt eltüntették a ruhájáról a foltot, mire ismét visszatért a helyére.

A híradós elmondta, hogy a 45 perces adások alatt egyébként nagyon ki tud száradni a műsorvezetők torka, ezért néha muszáj inniuk egy kortyot. Hozzátette, mivel a műsor élőben megy, szinte mindig történik valami, legyen az akár az övéhez hasonló apróság, esetleg tüsszentés vagy köhögés, amin a stáb igen jól szokott szórakozni.

Erős műsorvezető-társa, Szellő István tavaly az Activityben árulta el, ő milyen módszert szokott alkalmazni, ha úgy érzi, el kell fojtania a nevetését egy-egy hír felolvasása közben.

Kapcsolódó
Szellő István elárulta, milyen módszerrel szokta elkerülni, hogy elnevesse magát a Híradóban
Ezután többeknek is gyanús lehet majd az úgynevezett „félárbóc” testtartás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik