Élet-Stílus

„Nagyon sok pénzbe kerül a logisztika” – Mészáros Árpád Zsoltnak öt gyereke van négy nőtől

TV2
TV2
A színész arról mesélt, milyenek a mindennapok egy ekkora mozaikcsaládban.

Mészáros Árpád Zsolt annak kapcsán kapott meghívást a Reggeli pénteki adásában, hogy előző este feltűnt … a szomszéd tehene című sorozatban epizódszereplőként. A Budapesti Operettszínház színésze arról is mesélt a műsorban, hogy hamarosan ötvenéves lesz, és hogy milyenek a mindennapok egy mozaikcsaládban.

Mészárosnak öt gyereke van négy nőtől: első feleségétől egy fia, Levente Bendegúz (1996), később élettársától két gyereke született, Rózsa (2006) és Merse (2011), egy másik kapcsolatból pedig fia, Árpád (2015). Mostani párjával, Krisztinával 2019 óta vannak együtt, közös gyerekük, Ámor egyéves.

Azt gondolom, hogy a gyerek születése egy férfi életében mindig egy megújulás, egy kötelezettségekkel teli kis boríték, amit a zsebünkbe raknak akkor. Ez egy kicsit helyrerázza az embert, mind szellemiségében, mind gondolkodásában. Nekem is nagyon sok mindent tanított ez a gyerek (Ámor, a legkisebb – a szerk.), de nemcsak nekem, hanem az egész családnak. Öten vagyunk négy családból, négy alomból, de Ámorka és Krisztina megjelenésével az egész család összeállt, az exek és a gyerekek is. Mindenki jóban van

– fogalmazott a színész, majd hozzátette:

Nagyon sok pénzbe kerül, mármint a jó logisztika.

Mint mondta, sok időbe telt, hogy jól működjenek mozaikcsaládként, de igyekeztek mindig a gyerekek érdekeit szem előtt tartani.

Mészáros Árpád Zsolt szerint gyerekei érzékenységükben hasonlítanak a leginkább egymásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik