Élet-Stílus

Betámadták Alyssa Milanót, amiért adományt gyűjt fia baseballcsapatának

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Azt kifogásolják, hogy egy milliomos kér anyagi támogatást.

Alyssa Milano csütörtökön Twitteren kérte követőit, hogy segítsenek összegyűjteni a pénzt 12 éves fia, Milo baseballcsapatának kirándulására. „Bármekkora összeget nagyra értékelünk” – írta posztjában a színésznő, majd belinkelte az oldalt, ahol az adományokat várják. Mint kiderült, 10 ezer dollárt (több mint 3,5 millió forintnak megfelelő összeg) szeretnének összegyűjteni közösségi finanszírozással.

A felhívás sokaknál ellenkező hatást ért el, többen kifogásolták, hogy a színésznő pénzt kér másoktól, miközben feltehetően gazdagabb az átlagnál. A Page Six gyűjtése szerint ilyen hozzászólások jelentek meg a bejegyzés alatt:

  • „Miért nem fizeti ki Alyssa Milano egyedül az egész csapat utazását?”
  • „Miért kunyerál pénzt olyan emberektől, akik élelmiszert is alig tudnak vásárolni?”
  • „Alyssa Milano teljesen elvesztette az eszét. Hogy lehet valaki ennyire elrugaszkodva a valóságtól?”
  • „Csak emlékeztetőül: Alyssa Milano és a férje is multimilliomosok. Szemrebbenés nélkül ki tudnák fizetni az egész csapat teljes utazását!”

Milano férje, David Bugliari is a showbizniszben tevékenykedik, az egyik legnagyobb amerikai tehetségkutató ügynökségnél dolgozik.

A Page Six hozzáteszi: az adományozó felületen nincs nyoma annak, hogy a színésznő adakozott volna, de előfordulhat, hogy névtelenül tette ezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik