Élet-Stílus

Arra ébredt a londoni hotelben, hogy az igazgató szopogatja a lábujjait

Peter Dazeley / Contributor
Peter Dazeley / Contributor
Bíróság elé állítottak Londonban egy szállodaigazgatót, aki az elmúlt tizentöt évben, a pozíciójával visszaélve több nőt zaklatott szexuálisan, illetve volt, akit meg is erőszakolt.

Szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolnak Londonban egy Ahmed Fahmy nevű, lábfetisiszta férfit, aki hosszú ideje dolgozik vezető beosztásban különböző hotelekben. Az ügyészség szerint a férfi legutóbb január végén molesztált, illetve megerőszakolt két 18 éves norvég lányt egy észak-londoni Hilton hotelben, miután a két turista ittasan tért vissza a szállássára egy bulizással töltött éjszakán  – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Fahmy menedzserként dolgozott a London északnyugati részén működő Golder’s Green Hiltonban és a szállodában is lakott. Az első panasz 2008-ban érkezett ellene. Egy nő vendég azt mondta, egy éjjel, amikor ittasan tért vissza a szállodába, az igazgató felkísérte a szobájába, lehúzta a lábáról a cipőt, masszírozni kezdte a lábfejét, majd megpróbálta megcsókolni.

A következő években Fahmy több hotelben is dolgozott vezető beosztásban, többek között a Watford Hiltonban, illetve a Sunborn Yacht Hotelben. Ezeken a helyeken is hasonló panaszok érkeztek ellene: ittas nőket zaklatott szexuálisan a szobájukban, a lábfejüket csókolgatta. Volt, aki arra ébredt, hogy az igazgató a lábujjait szopogatja.

Fahmy minden vádat tagad. A norvég lányokkal kapcsolatban elismeri, hogy egyikükkel közösült, de azt mondja, kölcsönös beleegyezésen alapuló aktus volt. Fahmy előzetes letartóztatásban van, a következő bírósági meghallgatása a következő hónapban várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik