Élet-Stílus

Most akár 1 millió forintot is nyerhet a PENNY-ben

Penny
Penny
Összesen 25 millió forint értékű ajándékkártya talál gazdára az áruházlánc 231 hazai üzletében vásárlók között a hónap végéig.

Január 31-ig lehet játszani a négy fődíjért, az 1 millió forint értékű utalványokért, valamint a napi 150 darab 5000 forint értékű ajándékkártyákért a PENNY Magyarország üzleteiben. A napi nyereményekért ráadásul nem is szükséges külön regisztrálni, mindenki nyerhet, ha aznap legalább 5000 forint értékben vásárol.

Nyerje vissza a vásárlása árát!

Naponta 150 nyereményt sorsolnak ki a PENNY üzletekben országszerte. A szerencsés nyerteseket a vásárlást követően azonnal, a pénztáraknál értesítik, valamint az 5000 forint értékű ajándékkártyákat is ekkor adják át a részükre.

Akkor se csüggedjen, ha a diszkontban nem volt szerencséje, ugyanis az 5000 forint vagy a feletti értékű vásárlást igazoló blokkok feltöltésével növelheti az esélyét a fődíj megszerzésére! És hogy mit zsebelhet be a négy legszerencsésebb PENNY vásárló? A főnyeremény nem más, mint négy darab 1.000.000 Ft értékű ajándékkártya.

Ne felejtse el megőrizni a blokkot a promóció végéig, hiszen a fődíjat csak ennek ellenében veheti át! Regisztráció és részletek itt: https://nyerjapennyvel.hu/

Penny

A PENNY-ről:
A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 231 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik