Élet-Stílus

Janicsák Vecának az állandó fájdalom miatt „megváltás” volt a méheltávolítás

TV2
TV2
Az énekesnő fontosnak tartja, hogy nyíltan beszéljen a betegségeiről.

Janicsák Veca egy YouTube-műsorban beszélt korábbi egészségügyi problémáiról, amik most nyolcéves kislánya születése környékén kezdődtek.

Nem vele függ össze, hanem akkor volt az első miómám, veszélyeztetett terhes is voltam. Nagy mértékű stressz ért engem akkor állandóan, és ezt egy idő után nem kezeli jól az ember. Amikor ennyire összehúzod magad belül, akkor a szervezeted is jelzi neked, hogy valami nem oké. Ebben lehet hinni vagy nem hinni, de én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy sajnos tényleg így van

– mondta el az énekesnő, aki először 2022 elején beszélt arról, hogy betegségek során van túl: miómával küzdött, ami miatt a méhét is el kellett távolítani, majd méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Janicsák Veca a mostani interjúban újfent kiemelte, fontosnak tartja, hogy beszéljen arról, ami történt vele.

A mióma miatt vették ki a méhemet, de az nekem kicsit már felszabadítás is volt. Addigra annyi fájdalmat éltem meg ezzel kapcsolatban, olyan szintű folyamatos, szinte soha meg nem szűnő fájdalom volt, hogy akkor már nekem ez egy megváltás volt. A méhnyakrák meg úgy jött, mint derült égből a villámcsapás, mert nekem soha előtte semmi ilyen jellegű problémám nem volt. Egyik pillanatról a másikra jött, egy vizsgálatnál mondták, hogy eddig nem volt semmi, most van.

Akkor azonnal megműtötték, utókezelésre szerencsére nem volt szükség.

Mint mondta, nagyon pozitív embernek tartja magát, annak idején a rákdiagnózisát is csak pár emberrel osztotta meg, mert nem akarta, hogy mások aggódjanak érte.

Az énekesnő új párkapcsolatáról is mesélt:

Nagyon szerelem van, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsolatban, ahol már néha én gondolkozom el azon, hogy adok-e eleget. És akkor még többet akarok adni, mert annyira azt érzem, hogy kapok folyamatosan. És ez nem materiális dolgokról szól, hanem a mindennapi apróságokról, figyelmességekről.

Egyelőre az illető kilétét nem szeretné felfedni, de azt mondta, „ez biztos, hogy fog változni” és eljön majd az ideje, mikor nem titkolóznak többé. A házasság azonban már nem feltétlen szerepel az énekesnő tervei között.

Biztosan tudom, hogy révbe értem, ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy házasodni is fogok.

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni.

Janicsák Veca nemrég elárulta, hogy kedvesével összeköltöztek:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik