Élet-Stílus

Majoros Hajnalka összeszedett egy „vírusocskát” a Maldív-szigeteken, napokig ki sem mozdult a hotelszobából

FEM3
FEM3
Mint írja, már csukott szemmel is eltalált a WC-ig, annyiszor megjárta a két helyiség közti távot.

Majka és családja a Maldív-szigetekre utaztak, a nyaralás elejét azonban a rapper felesége, Majoros Hajnalka kénytelen volt a szállodai szobájukban tölteni, ugyanis beteg lett. Erről Instagram-posztban mesélt.

„Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya. Persze, folyamatosan finomhangolsz, mert

a precíz tervekből kihagytad az első 6 napot, amikor drasztikus testsúly-csökkentést élsz át, de nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának köszönhetően, csak úgy magadévá teszel akaratlanul is valamiféle vírusocskát, ami hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírodat, mint egy éhségsztrájk.

Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, hanem a szálláson a sötétített szobában, ahol már a wc-re csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helység közötti cirka 12 métert. Legalább a hetedik napon bámultam az egész alakos tükröt és néztem, hogy miért méreget ez a számomra ismeretlennek tűnő vékony csajszi. A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, pontosan értem, hogy mire gondolt itt a költő” – írta a modell, majd bejegyzését azzal zárta:

A nyaralás második fele olyan volt, mint ahogy elképzeltem még a dögrovásom előtt, így végre zabálhattam, ihattam, napozhattam és megélhettem a pillanatokat ezen a csoda helyen.

A közzétett fotó már a betegség leküzdése után készülhetett:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Majoros Hajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik