Élet-Stílus

„Ha okot keresel, hogy töröld a társkereső appot”: elmesélte a nő, hogyan hagyta faképnél a randipartnere

Ezzel az esettel le is zárta a 2024-es randiszezont.

Az első randevú eléggé stresszes tud lenni, főként, ha egy randiappon keresztül ismerkedtek meg a felek: ki tudja előre, hogy valóban azzal találkozik, akit a képen látott, és ha igen, lesz-e elég témájuk beszélgetni.

A seattle-i Annie Goodwin egy találkozója után elmesélte a saját történetét, amivel arra bátorít, töröljük le inkább az ilyen alkalmazásokat, vagy legalábbis a Hinge elnevezésűt.

Már az előjeleke sem voltak túl reménytkeltőek, mikor elindult volna, nem indult be a kocsija. Elkésett volna, ezt meg is üzente a férfinek, aki erre úgy válaszolt, hogy akkor elmegy érte. Goodwin általában nem engedi, hogy elmenjenek érte, de akkor is szüksége lett volna valakire, aki bebikázza az autóját.

Végül csak elértek az étterembe, mikor

elment a mosdóba és nem jött vissza

– dokumentálta a TikTok-oldalán.

„Elvitt a bárig, rendelt egy italt, megitta, majd kiment a mosdóba és soha többé nem tért vissza” – mesélte el a helyzetét a nő.

@anniebadlose that was my 13th #hingehorrorstories #seattle #hinge ♬ original sound - anniegoodwin

Vagyis, nem csak hogy valahogy haza kellett jutnia, de a számát is neki kellett fizetnie, a férfi mindezt azzal tetézte, hogy az összes lehetséges platformon letiltotta Goodwint. Ráadásul a férfi munkáját illetően terapeuta, vagyis a cserbenhagyása kiemelkedően különös.

Szóval ez volt az első randim 2024-ben és egyben ez volt az utolsó is

– fejtette ki a videó végén a nő, aki a videó feliratában azt írja: „Ha okot keresel, hogy töröld a Hinge-t”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik