Élet-Stílus

Elég kellemetlenül érezte magát, miután az állásinterjún megcsókolta a HR-vezetőt

Nem volt elég, hogy félreértette a helyzetet.

Az állásinterjú a legtöbb embernek elég kellemetlen egy helyzet: idegeskednek, mit mondjanak, hogyan viselkedjenek. Egy nő azonban izgatottságában elég komoly baklövést követett el.

A Luisa Zissman és  Anna Williamson által vezetett LuAnna: The Podcast című műsorban olvasták fel a neve elhallgatását kérő nő levelét, illetve páréves sztoriját.

Egy online divatkereskedő cégnél volt állásinterjún, annak is a végén tartottak, éppen kifelé tessékelték, neki pedig a jobb kezében ott volt a táskája és a télikabátja. A HR-vezetőnő kezet nyújtott neki

és ahelyett, mint egy normális ember, a másik kezembe raktam volna a dolgaimat, úgy döntöttem, az üres kezemet nyújtom felé fejjel lefelé.

Aztán arra lett figyelmes, hogy a HR-es „behajol” neki.

A fiatal fejemmel azt gondoltam, ez a divatipar, itt biztos nagyon barátságosak egymással, biztos szeretne egy puszit adni. Azt gondoltam, megpuszilom az arcán, de az ajkai egyenesen az ajkaim felé irányultak… Szóval meghoztam a hirtelen döntést: szájon csókolom. Elég szenvedélyesen, ha figyelembe vesszük azt a sebességet, amivel közeledtem hozzá.

Persze azonnal tudta, valószínűleg nem ezt kellett volna tennie, főleg azután, hogy felismerte, a nő csak ajtót akart neki nyitni. Úgyhogy teljesen megalázva érezte magát, sietett is elhagyni a helyszínt.

Mindezek ellenére

Visszahívták egy második körös interjúra is, ahol nagyon sokan voltak, biztos csak azért, mert kíváncsiak voltak, megint megcsókolok-e valakit.

Szerencsére nem csókoltam meg senkit, de nem is kaptam meg a munkát.”

„Talán jobb is így” – tette hozzá ezt már a műsorvezető.

@everything_luanna SO awkward 🤣😭 imagine going back for your next interview knowing everyone knows what you did 🤣🤣🤣 #luanna #luannathepodcast #awkwardmoments #awkwardstorytime #funnystorytime #interviewstories #badinterview #funnyinterview #jobinterview #jobinterviewgonewrong ♬ original sound - LuAnna

Ajánlott videó

Olvasói sztorik