Élet-Stílus

Öt különböző nő is gyereket vár ugyanattól a férfitől, most közös babaváró bulit tartott nekik

A népes család nem mindennapi ünnepléséről természetesen videót is mutatunk.

Valószínűleg a „szuperspermájának” köszönhetően hat különböző anyával összesen tizenkét gyermeket vállaló Nick Cannon lehet az egyik példaképe annak az amerikai rappernek, aki hamarosan büszke ötgyermekes édesapa lesz. A Zeddy Wills néven alkotó művész egyben hatalmas életművész is lehet, hiszen jelenleg is öt különböző nő hordozza a leendő gyermekeit a szíve alatt. Akiknek ráadásul közösen rendezett babaváró bulit – ahogy arról a Daily Mail is beszámolt.

Az egyik kismama, a 29 éves Lizzy Ashliegh több videót is megosztott a különleges eseményről. Az első klipben, amit a feltöltése óta 11,5 millió alkalommal játszottak le TikTokon, a brooklyni zenész először egy közelit mutat a babaváró buliról szóló meghívóról.

A meghívó prezentálása után –ami természetesen egy büszke kismamákat és büszke apát ábrázoló fotót is tartalmaz – Lizzy kamerája a másik négy nőt mutatja be, akik szintén gyereket várnak a rappertől.

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound - Lizzy Ashliegh

Amikor a baba apukája négy másik lányt is teherbe ejtett egyszerre!

– írta a videóra Lizzy, aki láthatóan nem különösen bánja, hogy négy másik nővel kell osztozkodnia a leendő gyermeke édesapján.

A történet főszereplőinek élethelyzete, és az esemény maga azonban hatalmas felháborodást váltott ki a közösségi oldal felhasználóiban.

„Kérlek, mondd, hogy ez nem igaz!” – reagált egy leesett állú kommentelő. Egy másik pedig a következő kérdést tette fel nekik: „Hogyhogy nem szégyelli magát mindenki, aki benne van ebben?”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lizzy Ashliegh (@lizzyashmusic) által megosztott bejegyzés

A videó alatti, közel 17 ezer hozzászólást tartalmazó kommentáradat árnyékában Lizzy így reagált a kritikákra egy későbbi posztban:

Szeretjük a kisbabánk apukáját. Nem fogjuk tönkretenni a babáink életét. És a családjaink is elfogadták ezt a helyzetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik