Élet-Stílus

Elárulta titkát a letartóztatási fotója miatt híressé vált nő

Letartóztatási fotója tett híressé egy 27 éves virginiai nőt. A váratlan népszerűség akkor érte utol, amikor már kezdett megfeledkezni az ügyéről.

Az emberek általában nem festenek túl előnyösen a letartóztatási fotójukon, a virginiai Veronica Koval azonban ritka kivétel. A 27 éves ápolónőt még tavaly májusban tartóztatták le gyorshajtás miatt, narancsoverallos portréja azonban csak nem régiben terjedt el – írja a New York Post.

Kovalt azért tartóztatták le tavaly májusban, mert autójával közel 99 mérföld/órás (160 km/h) tempóval haladt egy olyan útszakaszon, ahol 55 mérföld/óra (88 km/h) volt megengedett maximális sebesség. Mivel a megengedett sebesség majdnem duplájával hajtott, Kovalt egy éjszakára fogdába zárták, majd másnap, amikor kiengedték 750 dollár (kb. 260 ezer forint) bírságot szabtak ki rá és 30 napra bevonták a jogosítványát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mugshawtys (@mugshawtys)

Koval azt hitte, már rég maga mögött hagyta a kellemetlen ügyet, amikor letartóztatási fotóját megosztotta egy népszerű Instagramoldal.

A 27 éves nő azt mondja, nagyon megdöbbentette a hirtelen jött népszerűség, hiszen nagyon is átlagos embernek tartja magát.

Bevallotta, a szépsége nem teljesen természetes, nagy rajongója ugyanis a botoxnak.

A munkája is az, hogy botoxot injektál mások ajkaiba, de évente legalább kétszer ő is kap botoxinjekciót. A sminkelést nem viszi túlzásba, de amiket használ, azokat az olcsóbb termékek közül válogatja ki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronnie K (@veronicakoval)

A jelenleg egyedülálló Koval csak akkor csípi ki magát jobban, ha randira megy. Ami lehetséges, hogy a jövőben sűrűbben fog megtörténni, a letartóztatási fotó elterjedése miatt ugyanis rengeteg randimeghívást kap a privát Instagramoldalán.

Ami a gyorshajtásos ügyet illeti, azt mondja, tanult az esetből és megfogadta, hogy a jövőben minden közlekedési szabályt betart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik