Élet-Stílus

Árpa Attila: Belecsúsztam a celeb kategóriába

rtl
rtl
A férfiasság mai jelentéséről is elmélkedett.

Árpa Attilával készített interjút a hot! Magazin, amit a Bors szemlézett. A színész-producer ebben arról mesélt, a Covid után a színészi szakmában sokan átértékelték, mit vállalnak és mennyiért.

Így alakult igazából, hogy belecsúsztam a celeb kategóriába. Különböző ilyen típusú műsorokban vettem részt. Fontos hozzátenni, hogy egyiket sem bánom, és egyiket sem szeretném degradálni. (…) Most meg kell tanulnom megint nemet mondani, ugyanis a hollywoodi színészsztrájk miatt eltolódott egy csomó forgatás. Jó példa, ami emiatt a Sztárboxban történt: a szuperdöntő napján hajnali háromkor még lóháton ültem, és forgattam a mínusz fokokban, pedig – az edzőmet is beleértve – minden szakember azt mondta, hogy mérkőzés előtt a pihenés a legfontosabb. Lehet, hogy túlvállaltam magam 2023-ban.

Árpa elmagyarázza, mivel tud kikapcsolódni: „Eszem, vagy a macskáimat simogatom, vagy videojátékozom, vagy edzek. Amihez éppen kedvem van. Ez a lényeg, hogy nincs megkötés.”

Arról, hogy ki is ő tulajdonképpen, úgy felel: „egy olyan férfifajtának a képviselője, ami kihalófélben van”. Úgy véli, ez sokak szemében lehet irritáló, ugyanakkor egy másik rétegnek szimpatikus.

„Ahonnan én jövök, ott még asszertív, férfias fellépésnek hívtuk azt, amit ma már sokan toxikus maszkulinitásnak. Például azt, aki flörtölget, bókolgat, régen még sármos csibésznek nevezték, ma meg már feljelentenek érte. (…) Én még Humphrey Bogart-filmeken nőttem fel, amiben a férfi cigizik, pofozkodik, és nyersen kimondja, amit gondol. Úgyhogy nekem ez az egész új világ, ahol már arra is engedélyt kell kérni, hogy egyáltalán udvarolhass, nem az én világom.”

Nemrég a gyerekvállalás kérdésköre foglalkoztatta a színészt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik