Élet-Stílus

Tuvic Aleksandra a plasztikai műtétekről: Kész vagyok, minden meg van csinálva

TV2
TV2
Most várja, hogy a korosodás hozza a következő teendőket.

Tuvic Aleksandra, A Nagy Ő, a Farm VIP, a Kőgazdag Fiatalok és a Párbaj korábbi szereplője sosem titkolta, hogy vagyonokat költött plasztikai műtétekre, most azonban elmondása szerint már nincs több kiadása. A Ripostnak kijelentette:

Kész vagyok! Minden meg van csinálva, miért kérnék még nagyobb melleket vagy karakteresebb arcot? Félévente járok botoxra, de egyébként minden véglegesen van megoldva: az ajkaimba sem felszívódó anyagot tettek, az arcomat is saját zsírral töltötték fel. Most várom, hogy majd a korosodás hozza a következő teendőket. De addig is, hála Istennek most erre nem kell költenem.

Tuvic első műtétjeire a 18. születésnapja utáni napokban került sor. Azóta az orrát például ötször műtötték és intim tájékon is volt operációja. Saját bevallása szerint összességében egy kisebb budapesti lakás árát költötte el plasztikai beavatkozásokra. Múlt ősszel egy műsorban arról beszélt, néha túltolja a botoxot.

Volt egy hét, mikor képtelen voltam forgatni, mert annyira túlnyomták a botoxot, hogy nem tudtam beszélni. Volt, hogy nevettem, és úgy nevettem, mint egy ló, mert nem mozgott az egész arcom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik