Élet-Stílus

Kisípolták Pedro Pascalt, mikor a vállsérülésével poénkodott

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Pont a vicc csattanóját nem hallhatták a tévéközvetítés nézői.

Pedro Pascal felkötött karral jelent meg a január 7-i Golden Globe-on. Akkor sejtelmesen csak annyit árult el a sérüléséről, hogy esés közben szerezte. A hétfői Emmy-gálán a The Last of Us színésze díjat adott át, felvezetőjében pedig szót ejtett a sebesüléséről is, miközben az Utódlás színészét, Kieran Culkint szívatta.

Mielőtt rátérnénk a legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban kategória jelöltjeire, szeretnék egy pillanatra magamról beszélni. Sokan kérdeztek a karomról; valójában a vállamról van szó. És azt hiszem, ez a tökéletes alkalom arra, hogy elmondjam, hogy szereztem: Kieran Culkin kiverte belőlem a szart is

– viccelődött Pascal, miközben Culkin üres tekintettel a kamerába bámult, majd pár pillanattal később ő is nevetésben tört ki.

A színész poénját káromkodás miatt kisípolták a Fox által sugárzott tévéközvetítésben, de a cenzúrázatlan jelenet gyorsan terjedni kezdett a közösségi médiában.

A Golden Globe-on egyébként Kieran Culkin szólt be tréfásan Pedro Pascalnak, miután megnyerte a díjat a kategóriában, amiben mindketten jelölve voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik