Élet-Stílus

Életében először lovagolt meg egy hullámot a nagymama, akit a 80. születésnapján egy különleges ajándékkal lepett meg az unokája

A szépkorúan szörfözni kezdő nagymamáról természetesen egy videót is mutatott a büszke unoka.

Egy 80 éves nagymama bebizonyította a világnak, hogy sosem késő új hobbit találni, még akkor sem, ha olyan nehéz dologról van szó, mint a hullámok meghódítása. A People magazin által bemutatott Donna Holmes nemrég ünnepelte a 80. születésnapját, és a kerek évforduló alkalmából a Fidzsi-szigetekre utazott nyaralni az unokájával, Brisa Hennessyvel.

De amikor elérkezett a jeles nap, akkor nem volt mit csinálniuk – legalábbis Holmes ezt hitte –, ezért a profi szörfös unoka úgy gondolta, meglepi a szörfözésben szűznek számító nagymamáját azzal, hogy megtanítja kedvenc elfoglaltságára, a hullámlovaglásra.

„Ez a 80!!!! Sosem késő elkapni egy hullámot” – írta a különleges nap különleges élményeit megörökítő felvételekhez a Costa Rica-i szörfös. A Madonna Holiday című számával aláfestett videó úgy indul, hogy Holmes még a szárazföldön, egy jógamatracon begyakorolja, hogyan is kell felállni egy szörfdeszkán. Majd a hullámok nyomába eredve kimennek a nyílt vízre egy hajón, ahol az unokája megkérdezi tőle, hogy mik az első gondolatai a szörfözésről. Amire csak annyit felel viccelődve, hogy

Meg fogok halni. Nem, dehogyis, jól fogom csinálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brisa Hennessy (@brisahennessy) által megosztott bejegyzés

Ezután pedig el is érkezünk a hullámokhoz, és az őket az unokája segítségével meghódító nagymamához, majd egy szintén velük egy helyen szörföző helyi neves profi idősen hullámlovaglásba kezdőknek szóló jótanácsait is meghallgathatjuk.

Hennessy a maga részéről nem tudta visszafogni magát: „Ó, istenem, megőrülök, annyira büszke vagyok rá” – mondta a sikeres próbálkozás után a nagymamájának a büszke unoka.

Tökéletes nap volt, sütött a nap, nem fújt a szél, és a többi körülmény is tökéletesek volt. Úgy tettem, mintha spontán lenne az egész, de az igazi ok, amiért azt akartam, hogy eljöjjön velem Fidzsire, az az volt, hogy szörfözhessen velem. (…) Semmi dolgunk nem volt aznap, úgyhogy azt mondtam: »Nagyi, megyünk szörfözni!«

– emlékezett vissza a különleges élményre a Good Morning America vendégeként a profi sportoló, aki a magát rendszeres jógázással és táncolással fitten tartó nagymamáját „egy tűzrőlpattant, megállathatatlan, kalandkereső, karjait és szívét is szélesre táró hölgyként” írta le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik