Élet-Stílus

Egy titokzatos zöld kobold is feltűnt az Emmy-gála vörös szőnyegén

Jay L. Clendenin / Los Angeles Times / Getty Images
Jay L. Clendenin / Los Angeles Times / Getty Images
Spoiler: nem Heidi Klumot rejtette a jelmez.

Hétfő este – négy hónappal az eredetileg kitűzött időpont után – megtartották a 75. Emmy-díjátadót. Az eseményre szokás szerint a legszebb énjüket vették elő a hírességek, egy vendég viszont úgy döntött, más oldalról közelíti meg a vörös szőnyeget, és titokzatos zöld koboldként áll modellt a fotósoknak.

Bár meglehet, sokan arra tippeltek, a halloweeni jelmezeiről is híres Heidi Klumot rejti a maskara, később kiderült, hogy valójában a RuPaul’s Drag Race 15. évadából ismert Princess Poppy bújt a maszk mögé.

Pontosan az ellenkezőjét akartam tenni annak, amit elvárnak tőled, amikor egy ilyen eseményre mész. A feje tetejére akartam állítani az illemet. (…) Annyira megdöbbentő akartam lenni, hogy meg kelljen fordulnod és rám nézned. A lehető legrosszabb módon

mondta az előadó az Entertainment Weeklynek, majd később a közösségi oldalán is posztolt a neki köszönhető jelenségről, ami meglehet, hamar beépül majd a mémkultúrába is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Princess Poppy (@poppyprincesspoppy) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Az Utódlás és A mackó uralták az Emmy-gálát
A marakodó milliárdosokról és a konyhai nehézségekről szóló sorozat színészei is taroltak a legrangosabb tévés díjkiosztón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik