Élet-Stílus

Bódi Sylviben ijesztő gyerekkori emléket idézett fel a Sztárok a reptéren tűzoltós feladata

RTL Klub
RTL Klub
Tizenéves volt, amikor egy figyelmetlenség miatt majdnem tűz ütött ki a családja otthonában.

A Sztárok a reptéren legutóbbi adásában tűzoltóként is kipróbálhatták magukat a műsorban versenyző celebek. Bódi Sylvi a Bors megkeresésére elmondta, tetszett neki az erőnléti feladat, ám szerinte nem véletlen, hogy nőket nem toboroznak a csapatokba.

Elképesztő fizikai kihívás. A reptéren megismert tűzoltók egytől egyig nagyon jó fej, jószívű emberek. Ismerek szörfösöket is, akik szintén tűzoltók, velük is nagyon jó a tapasztalatom. Áldozati munka az övék, igazán elismerésre méltó!

– jelentette ki a modell, akiben egyébként a feladat egy ijesztő gyerekkori emléket is felidézett.

Emlékszem egy alkalomra, tizenéves koromból. Anyukám este felrakott a kutyának csirkefarhátat főni, majd mind felvonultunk az emeletre aludni. Az éjszaka közepén arra riadtam, hogy mintha álmomban füst gomolyogna a szobában, éreztem a szagát is. Felültem az ágyon, és rájöttem, hogy tényleg füst van és erős égett szag: mint kiderült, a földszinten a konyhában fent maradt a gázon az étel, teljesen elfőtt alóla a víz és szenesedett a hús. Én ébresztettem fel a szüleimet és a testvéremet

– emlékezett vissza.

Bár a tűzoltókat nem kellett kihívniuk, Bódit nagyon megijesztették a történtek, melyeknek következményeként a család végül elveszítette a házi kedvencét.

Ha nem veszem észre, talán mind füstmérgezést kapunk. Szegény kutyánk mindezt a földszinten élte végig, ő meg is betegedett a füst miatt, a szövődmények miatt pedig elpusztult nem sokkal később

– osztotta meg az olvasókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik