Élet-Stílus

Szabó Erika az anyaságról: Remekül vagyok, nyolc órákat alszom

RTL
RTL
Három hónapos a kisbabája, aki egyelőre nagyon nyugodtan alszik éjszakánként.

Szabó Erika kisfia, Nolen tavaly ősszel született meg. A színésznő ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, nagyon élvezi az anyaságot.

Remekül vagyok hál’ Istennek. Igazából nagyon szerencsésnek is érzem magam, mert egy olyan nyugodt és végtelenül édes kis embernek lehetek az anyukája. Gyakorlatilag minden nap ilyen szuper. (…) Éjszakázás nem nagyon van. Abban mázlink van, hogy végigalussza az éjszakát. Nem hétkor fekszünk le aludni, de egyébként én nyolc órát alszom, úgyhogy teljesen jól vagyok.

Hozzátette, vannak, akik azt mondják neki, ez nem lesz mindig így, de egyelőre nagyon örülnek annak, hogy ki tudják magukat pihenni a férjével, akivel minden teendőt tudatosan felosztanak.

Szabó azt is elárulta a műsorban, hogy ő kifejezetten örült a látogatóknak, miután a kisfia megszületett, és boldogsággal tölti el, hogy a kicsi minden családtagjának kezében mosolyog.

Ami a színházi munkáit illeti, a színésznő elmondta, hogy ebben az évadban még biztosan nem tér vissza, szép lassan szeretne ismét munkába állni, ha eljön az ideje.

Kapcsolódó
Megszületett Szabó Erika első gyereke
Kisfiú, és már az első képet is megmutatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik