Élet-Stílus

Öt videó, ami visszaadja a hited az emberiségben

Getty Images
Getty Images
A világ megérett a pusztulásra? Amíg vannak köztünk jó szándékú, segítőkész emberek, addig biztosan nem. Mutatunk pár példát, amikor megmutatkozott az emberiség mindennapi jósága.

Minden nap szörnyű dolgok történnek a Földön, de közben számtalan kedves gesztus, apróság és figyelmesség, önzetlen segítségnyújtás, összefogás, mások érdekében való cselekvés teszi szebbé a világunkat. Az utóbbi időben nekünk ezek a videók melengették meg leginkább a szívünket, csaltak mosolyt az arcunkra, és adták vissza az emberi jóságba vetett hitünket.

Jó tett helyében jót várj

Miután egy férfi kimentette valaki más kutyáját egy jeges tóból, a parton lévő idegenek a segítségére siettek és felajánlották neki saját ruháikat, hogy mihamarabb felmelegedjen.

A szépség örömének megosztása

Egy 82 éves amatőr csillagász megállította a New York-i forgalmat, hogy jobban szemügyre vehesse a Szaturnuszt, majd másokkal is megosztotta az élményt. Hamarosan sor alakult ki, annyian akartak csatlakozni a teleszkópos csillagleshez.

https://www.tiktok.com/@barstoolsports/video/7270905358304972075

A legkisebb segítség is számít

A londoni metrón egy Parkinson-kóros férfi nem tudta egyhelyben tartani az újságját, ezért a vele szemben ülő ismeretlen nő megfogta neki, hogy el tudja olvasni.

A gyengédség ereje

Egy köztiszteletben álló és sokak által kedvelt egyetemi professzornak váratlanul amputálni kellett az egyik lábát. Amikor visszatért a campusra, a diákok kitörő örömmel és tapsviharral fogadták.

Senkit nem hagyunk hátra

A londoni maraton célvonala előtt pár méterrel a paralimpiai aranyérmes Richard Whitehead megállt, hogy felsegítsen egy bajba jutott futót.

https://www.tiktok.com/@londonmarathon/video/7234596046570065179

Gyengéd hírek a Milkával

Oszd meg a gyengédséget a Milka keksz és csokoládé termékekkel!

A limitált csomagolású 100g Milka alpesi tejcsokoládé és a 350g Milka mogyorókrém termék csomagolásán egy kis borítékra írva bárki megoszthatja gyengéd üzeneteit szeretteivel. Sőt, a QR kódot leolvasva eljuthat a Milka social media oldalára, ahol hosszabb gyengéd üzeneteket is megoszthat, és nyereményekért játszhat.

 

A cikk a Milka támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik