Élet-Stílus

Annyira elbűvölte az öthónapos kislány, hogy horgolt neki egy sapkát a repülőgépen

Meegan Rubinnak egy órája volt leszállásig, de végezni tudott, Romey-nak pedig nagyon jól állt a sapka.

Jake Levine és Kelly Levine öthónapos kislányukkal, Romey-val nyaraltak Mexikóban. Ez volt kislányuk első repülése, mondta az anyuka a Good Morning America című  műsorban.

Visszafelé, a Mexikóból New Jersey-be tartó járaton találkoztak egy nővel, aki végül jókora meglepetést okozott nekik. Minderről Levine számolt be egy TikTok-videóban.

@kellyryan49 Good people are the best #babies #babiesoftiktok #flyingwithkids #payitforward #goodnews #goodnewsmovement #firstflight #flyinghacks #united @United Airlines ♬ Gods creation - daniel.mp3

Levine elmondta, kislánya összebarátkozott a nővel, akit Meegan Rubinnak hívtak, a nő még egy sapkát is horgolt Romey-nak.

Én a folyosón ültem, a baba az egész repülés alatt engem bámult

– mondta Rubin a Good Morning Americaban, hozzátéve, hogy teljesen elbűvölte a kisgyerek, elhatározta, horgol neki egy sapkát.

Úgy voltam vele, ha nem fogyok ki a fonalból és marad időm, elkészítem neki, mert ugyanolyan színű, mint az ő kis ruhája.

Rubinnak versenyeznie kellett az idővel, de egy óra alatt be tudta fejezni a sapkát, amit átadott a kislánynak.

Soha életemben nem láttam még valakit ilyen gyorsan dolgozni. Milyen szuper módja annak, hogy valami kedveset csináljunk egy idegenért és ezzel feldobjuk mindenki más hangulatát! Igazán önzetlen cselekedet volt!

– mondta Kelly Levine, aki örömmel állapította meg, hogy a sapka tökéletes volt, nagyon jól állt Romey-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik