Élet-Stílus

Szájkosarat visel a férfi a kocsmában, hogy szolidaritást vállaljon a kutyájával

Eamonn Mcgeady szívószállal kénytelen inni a sört, de akkor is tiltakozik az új törvény ellen.

Eamonn Mcgeady kutyájával, Lexivel tért be a Chesterben található Straw Hat kocsmába, a férfi nagy meglepetést keltett, mivel szájkosarat viselt, és szívószálból kortyolgatta a sört.

A Manchester EveningNews azt írja, hogy az 51 éves férfi szolidaritást akart vállalni a hat hónapos amerikai bully XL kutyájával, egyúttal tiltakozni akart egy hamarosan életbe lépő törvény ellen.

Az új szabályozás szerint tilos lesz eladni, elengedni, tenyészteni vagy ajándékba adni az amerikai bully XL kutyákat, továbbá nem lehet majd póráz és szájkosár nélkül sétáltatni őket. A kormány az utóbbi időkben bekövetkezett halálos kutyatámadások miatt döntött a szigorítás mellett.

Mcgeady meg akarta mutatni kedvencének, hogy nincs egyedül. A lánya nagyon büszke az apjára, amiért kiállt az új jogszabály ellen, a vendégek viszont picit elhidegültek tőle. A férfi szerint teljesen máshogy viszonyultak Lexihez, míg korábban mindenki odament egy simogatásra, most inkább kerülték, mert félelmet keltett a kinézete.

A kutyának egyébként még nem kellene szájkosarat viselnie (pláne a gazdájának), a törvény ugyanis csak február 1-jén lép életbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik