Élet-Stílus

120 millió forintos kárt okozott két kóbor kutya egy texasi autókereskedésben

Torsten Dettlaff / Pexels
Torsten Dettlaff / Pexels

350 ezer dolláros (120 millió forintos) kárt okozott két kutya, amelyek többször beszöktek egy autókereskedésbe a texasi Houstonban – írja az ABC13.

A két állatot azt követően szúrták ki a biztonsági kamerák felvételein, hogy erősen megrongált állapotban találták egy reggel az autókat. Az egyik videón látható, ahogy az egyik kutya leszaggatja egy kocsi lökhárítóját. Legalább három olyan incidenst azonosítottak, ahol az állatok betévedtek az autókkal teli parkolóba, és nekiestek az autóknak, leszaggatva több lökhárítót és összekarmolva a kocsik felszínét. Úgy vélik, hogy az ebek a kerítés alatt másztak be a G Motors autókereskedés területére miközben macskákat üldöztek, amelyek bent az autók alatt kerestek menedéket.

Az egyik kutyát, egy bullterrier keveréket még decemberben fogták el, a másikat a tavalyi év utolsó napján sikerült elkapniuk, mindketten az egyik houstoni állatmenhelyen vannak, és gazdát keresnek nekik. A bullkeverék a Dasher nevet kapta, és már örökbe fogadható, az állatmenhelyen dolgozók szerint nem mutatta agresszió jelét. A másik állatot jelenleg megfigyelik, de a tervek szerint neki is gazdát keresnek majd amennyiben bebizonyosodik, hogy alkalmas az örökbefogadásra.

Sajnáljuk a kutyákat, de jelenleg jó kezekben vannak, így nem kell aggódnunk miattuk

– nyilatkozta a G Motors egyik dolgozója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik