Élet-Stílus

Csordás Tibi a lombikprogramról: Biztos, hogy nem fogunk többet próbálkozni, maradandó fizikai károsodás is lett

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Azt mondja, beletörődött abba, hogy nem nézhet apai örömök elé.

Csordás Tibi még a nyáron beszélt arról, hogy feleségével, Csillával már nagyon vágynának babára, de úgy tűnik, nem lehet saját gyerekük. A Fiesta énekese akkor elárulta, hogy két természetes úton megfogant babájukat is elveszítették, és bár lombikkal is próbálkoztak, az nem volt sikeres.

A szóban forgó időszakról most a Blikknek mesélt Csordás.

Most már azt lehet mondani, hogy szerintem nem lesz gyerekünk, kicsit későn kapcsoltunk, mert minden fontosabb volt, hogy még előtte ez legyen, meg az legyen. Ugye én ötvenkettő vagyok és ő sem fiatal, ráadásul két gyereket elvesztettünk, szinte két-három nap különbséggel. Amikor bementünk a szívultrahangra mondták, hogy nincs mit meghallgatni

– emlékezett vissza az énekes.

Veszteségeik után a feleségével orvoshoz fordultak, és mivel a vizsgálatok eredményei pozitív kilátásokkal kecsegtettek, úgy döntöttek, belevágnak a lombikprogramba.

A lombikra a nőket injekcióval alaposan felkészítik, és nagyon rossz volt végig nézni. Nem is tudom, hány héten keresztül kellett beszúrni az injekciót, de napi hármat. Otthon, neked, magadnak, ilyen büdös nagy adagokat, ami nem olyan mint a víz, hanem erőltetni kell. Mondjuk nem nekem kellett csinálni, hanem a Csillának, de katasztrófa volt látni, mert ő egy nagyon vékony lány, és ezt hasi zsírba kell beadni. Na most, amikor heteken keresztül próbálod beadni a nem létező hasi zsírba, és ebből pár nem sikerült, akkor már nagyon rossz érzéssel mész a hűtőhöz.

A zenész elárulta, hogy egy idő után már képtelen volt nézni a kedvese szenvedését, a program pedig végül nem zárult sikerrel.

Addig sem jutottunk el, mint természetes úton. Ez az egész folyamat nagyjából négy év volt, ugye minden vetélés után kellett várni. Az biztos, hogy nem fogunk többet próbálkozni, ráadásul lett is maradandó fizikai károsodás

– mondta Csordás, aki mostanra letett arról, hogy valaha apai örömök elé nézhessen.

Ez nem egyik napról a másikra történik, hanem ez egy folyamat, egyszerűen beletörődik az ember. Olyan, mint amikor valaki meghal, első nap sokkal szörnyűbb, mint később.

Az énekes korábbi interjúiban már beszélt arról, hogy náluk az örökbefogadás nem opció, ennek miértjéről alább lehet bővebben olvasni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik