Élet-Stílus

Visváder Tamás Andy Vajnáról: Szeretetet szinte senkinek nem tudott adni

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Sokat tanult a néhai producertől.

Hevesi Tamás podcastműsorában járt Visváder Tamás, aki a néhai Andy Vajnáról is beszélt a műsorban. Mint ismeretes, Visvádernek sógornője az a Vajna Tímea, aki a filmproducer felesége volt (nemrég újra férjhez ment Los Angelesben).

Visváder példaképként tekintett Vajnára, noha szerinte a producer nem osztotta könnyen a szeretetét.

Olyan típusú ember volt, akit pillanatok alatt nagyon könnyen meg lehetett szeretni. Viszont szeretetet adni nem tudott szinte senkinek. Amíg én ismertem őt, egy embert szeretett igazán, az a Timi. Ennek ellenére nagyon lehetett őt szeretni. Sok dologban változtatta meg az életemet, inspirált és tanított is, nem feltétlenül ő, hanem az életvitele. Ezt kimondom, bármennyire is nem szép dolog, de én nem vágyom olyan nagy vagyonra, mint ami neki volt, mert azt láttam rajta, hogy ez nem feltétlenül ad egy alapboldogságot.

Visváder úgy emlékszik, a producer soha nem szeretett panaszkodni, és azt sem tűrte, ha mások tették azt:

Taszította, ha valaki panaszkodik. Tök mindegy, hogy miről: betegségről, magánéletről, házasságról. Egyszer elhallgatta, de az biztos, hogy még egyszer nem ült oda hozzá. Ezért nagyon figyelt arra, hogy 60 pluszos társasággal se nagyon keveredjen, mert egyszerűen nem akarta ezeket a panaszokat hallgatni

idézi szavait a story.hu, ami a beszélgetést szemlézte.

Kapcsolódó
Újra férjhez ment Vajna Tímea Los Angelesben
A nagy esküvő még várat magára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik