Élet-Stílus

Ambrus Attilát nem érdekli a Sztárbox: Közel 60 évesen már ne égesse magát az ember

Berecz Valter
Berecz Valter
Zámbó Krisztián például Puzsér Róberttel akarna megmérkőzni.

Biztosan lesz új évada a Sztárboxnak az RTL-en, ezt az előző évad végén jelentette be a csatorna. A Story ennek nyomán megkeresett néhány hazai celebet, hogy megtudakolják tőlük, indulnának-e a bokszolós műsorban. Ambrus Attilát hidegen hagyja mindez.

Én valószínűleg a halál és a temető kategóriában indulnék. Öreg vagyok már ahhoz, hogy bohócot csináljak magamból. Közel hatvanévesen szerintem már ne égesse magát az ember. Én azért ennél elfoglaltabb vagyok. Nekem azért ott van a két kisgyerekem, feleségem, vállalkozásom, úgyhogy nem tudna annyit fizetni az RTL, hogy ezt elvállaljam. Itt elvekről van szó. Na meg persze arról, hogy a szabályokat sem tudnám betartani. Ha egyszer beindulok, nincs az a bíró, aki engem meg tudna állítani.

Zámbó Krisztián azt mondja, az ő ütőereje hatalmas, már előre sajnálja, aki szembekerül majd vele a ringben. Már azt is tudja, kivel bunyózna legszívesebben:

Puzsér Róberttel például szívesen megmérettetném magam. Aput már annyiszor a szájára vette, hogy lenne mit elrendeznünk a ringben. Elég tenyérbemászó pali. De azért előtte nem ártana ledobnom 10-15 kilót, mert most elég nagy a fejem.

Dér Heni elgondolkodna a szereplésen: „Csupán egyvalami miatt hezitálnék. Nemrég született meg a második gyerkőcünk, és nem tudom, hogy tudnék két kicsi mellett felkészülni. Egyébként pedig még szoptatós kismama vagyok, úgyhogy meggondolandó lenne a kesztyűzés, hisz bármi kor kaphatnék egy olyan ütést, amitől elapadhat a tejem.”

story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik