Élet-Stílus

Kis Grófo: Sosem voltam énektanárnál, most, 30 évesen döntöttem el, hogy keresek egyet magamnak

Nyikos Péter / MTI
Nyikos Péter / MTI
Két gyereke követheti a zenész pályán: 11 éves fiának hamarosan saját dala lesz, négyéves lánya pedig apja mellett táncolt a színpadon.

Gyerekeiről mesélt a Blikknek Kis Grófo. A mulatós zenész elmondta, mindhármukra nagyon büszke, és szeretné őket segíteni és támogatni, bármihez is van kedvük. „Részben azért is költöztünk Budapestre, hogy a legjobb oktatásban tudjam mindnyájukat részesíteni” – árulta el az énekes, majd így folytatta:

Én például sosem voltam még énektanárnál, de most, 30 évesen döntöttem el, hogy keresek egyet magamnak, valamint Lacikának és Brilliánának is. A legnagyobb álmom az, hogy valamikor velük együtt állhassak majd színpadon.

Kis Grófo 4 éves lánya, Brilliána nemrég kitalálta, hogy szeretne édesapja mellett táncolni, egy dal erejéig fel is ment a színpadra ropni.

Nagyobb sikere volt, mint nekem. Annyira élvezte, hogy még kicsit pityergett is, mikor le kellett jönnie a színpadról. Akart volna még táncolni

– mondta el az énekes, aki szerint kislányában megvan a zene iránti fogékonyság és tehetség. Rajta kívül Kis Grófo nagyobbik fián, a 11 éves Lacikán is látszik, hogy tovább viszi majd a család zeneit örökségét: gitározni tanul, nemsokára pedig kijön az első saját dala.

Benne látom a legnagyobb esélyt arra, hogy követ engem és a nagyapját a pályán. Természetesen egyik gyermekemre sem erőltetek rá semmit, ő az, aki nagyon szeretné ezt csinálni. Megkért, hogy írjunk neki egy dalt, ebben segítem. Jómagam ebben a korban kezdtem fellépni, de én nem szeretném, ha a gyermekeim már ilyen fiatalon belecsöppennének ebbe a világba, jobban féltem őket. A dalt viszont megcsináljuk idén.

A zenész kisebb, 9 éves fia, Armando is szereti a zenét, de őt inkább az informatika érdekli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik