Élet-Stílus

Egyszerre lett ápoló apa és lánya, ugyanabban a kórházban kezdenek dolgozni

A korábban fizikai munkát végző Steven tavaly az év ápolótanonca volt az intézményben.

A Blackpoolban élő Steven és 20 évvel fiatalabb lánya, Stevie-Leigh Jewell egyszerre végeztek mentálhigiénés ápolóként, és együtt is fognak dolgozni majd a városi kórházban – írja a Mirror.

Az apa elmondta, élete nagy részét fizikai munkával töltötte, négy éve azonban úgy döntött, a saját kezébe veszi a sorsát. Kezdetben egészségügyi segédmunkásként dolgozott, majd részt vett egy gyakornoki kurzuson, ezután végezte el az ápolói szakot.

Ijesztőnek tűnik az élet későbbi szakaszában új karriert kezdeni, de társaim és menedzsereim mindig támogattak és biztattak, hogy kövessem az álmaimat. Ez vezetett ide, nem is lehetnék boldogabb!

– mondta a férfi.

Lányával már korábban is rendszeresen segítettek a rossz mentális állapotban lévő embereknek. Stevie-Leigh az Edgehill Egyetemen végzett, tanulmányai mellett is folyamatosan dolgozott, hogy minél több tapasztalatot szerezzen.

Szeretem a munkámat, és szerencsésnek érzem magam, hogy megoszthatom ezt az élményt apámmal. Izgatott vagyok a munkám és az emberekre gyakorolt ​​hatás miatt, szeretném azt hinni, hogy változást hozok és segítek majd az embereknek jobban élni, és kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket. Tudom, hogy apám is így érez.

– mondta Stevie-Leigh.

Elképesztő látni, hogy Stephen és Stevie-Leigh egyszerre fejezi be tanulmányait, és nálunk folytatja mentálhigiénés ápolói karrierjét!

– mondta el a kórház vezérigazgatója, Chris Oliver, aki elárulta azt is, hogy Stevent 2023-ban az év tanulójának választották, így nem volt meglepő, hogy állást is kínálnak majd neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik