Élet-Stílus

Tóth Gabi is kommentelt saját szerelmes fotója alá: Maradjunk annyiban, hogy mindenki így boldogabb

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Szerinte a legnagyobb baromság érzelmi hazugságban nevelni a gyerekeket.

Tóth Gabi csütörtökön újabb közös képet posztolt párjával, Papp Máté Bencével az Instagram-oldalára. A bejegyzés szövege egy idézetből és egy hashtagből állt:

»Sorsunk szépen a hajával betakar«🙏🏻❤️‍🔥
#átkozottuljónyár

Jelenleg szinte kizárólag pozitív hozzászólásokat látni a poszt alatt, úgy látszik azonban, hogy Tóth Gabi fontosnak tartotta, hogy kommentben kifejtse, mit gondol azokról, akik tönkrement házasságával foglalkoznak.

Senki sem tudja, mégis mindenki jobban tudja, hogy mi volt, mit kellett volna és mit nem… Maradjunk annyiban, hogy mindenki így boldogabb és ami a legfontosabb, Hannikának is így a legjobb, hisz végre boldogok a szülei! Sokan azért acsarkodnak, mert nem mernek lépni, és benne maradnak egy rossz házasságban csak azért, mert azt hiszik az lesz a legjobb a gyerekeknek… Ja, meg mit szól majd a család, meg a falu népe, ha kilépek a házasságból… Megsúgom, ez a legnagyobb baromság! Érzelmi hazugságban nevelni a gyermekeket, miközben nem hülyék és pontosan tudják, hogy semmi sem jó anya és apa között… Így lesznek traumatizált gyerekekből felnőttek igazán… Sok embernek só lett szórva a sebébe… Mert a bátor emberek fájdalmat okoznak azoknak, akik nem mernek…

– kommentelte az énekesnő, sorait pedig azzal zárta, hogy sok erőt kívánt mindenkinek, és köszönetet mondott a „nem csőlátású emberek” támogatásáért.

Aki lemaradt volna: Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor augusztusban jelentették be, hogy házasságuk véget ért, de közös kislányukat, Hannarózát továbbra is együtt nevelik. Az énekesnő pár héttel később a Sztárban Sztár leszek! színpadán vállalta fel új kapcsolatát Papp Máté Bencével, a Fricska Táncegyüttes tagjával, akivel az alábbi nyáron készült fotót tették közzé a közösségi oldalaikon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Máté Bence Papp (@pappmatebence) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik