Élet-Stílus

Janza Katának az exét, Pesák Ádámot kellett zsűriznie a Csináljuk a fesztivált!-ban

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI
Tavaly szakítottak.

Janza Kata az idei, sorban a kilencedik évadában csatlakozott a Csináljuk a fesztivált! zsűrijéhez. A közmédia zenés show-műsorában hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekig, Pesák Ádám például ByeAlex Kedvesem című számát énekelte el az egyik a napokban sugárzott adásban. Janza és Pesák korábban évekig egy párt alkottak, 2022-ben szakítottak.

Ahogy arra a story.hu rámutat, a műsorban a színésznő a személyesség legkisebb jelét sem mutatta, mikor értékelte exét, szárazon, szakmai szempontok alapján beszélt a produkcióról.

Képzeljétek el, amikor én először hallottam ezt a dalt, akkor nem tudtam eldönteni, hogy ennek a dalnak miben van az ereje. Azt vettem észre, hogy valamitől utat tör, hogy valamitől igazi és őszinte. Aztán rájöttem, hogy pontosan abban van az ereje, hogy más, mint a többi. Teremt egy intim légkört. Nekem nagyon tetszett akkor, hogy az Alex tulajdonképpen egyértelműsítette, hogy ő ezt az egészet, mintha egy picit magának énekelné. Bezárta magát egy körbe, olyan volt, mintha betekinthettünk volna a legmélyebb titkaiba, de nem hivalkodott vele, nem akarta világgá kürtölni, olyan volt, mintha mi hallgatózhatnánk. Úgyhogy nagyszerű volt az előadásmód is. Szerintem nagyon jól passzolt az Ádám előadása az Alex lelkivilágához

– mondta a zsűritag, Pesák Ádám pedig szűkszavúan megköszönte a kritikát.

Janza Kata nemrég interjúban beszélt a kapcsolatukról:

Kapcsolódó
Janza Kata Pesák Ádámmal való szakításáról beszélt, majd elárulta: újra szerelmes
A nála 22 évvel fiatalabb kollégájával két éve ért véget a kapcsolatuk, nem túl szépen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik