Élet-Stílus

Farm VIP: Laky Zsuzsi kitörő örömmel fogadta, hogy Rippel Feri elveszítette a védettségi játékot

Egy pillanatra megfeledkezett magáról, aztán rendezte vonásait.

Újabb farmgyűlés közeleg a Farm VIP-ban, ami előtt védettségi játékot tartottak. Ennek nyertesére nem lehet szavazni és párbajra hívni őt, szavazategyenlőség esetén azonban övé a döntés joga a gyűlésen. A játékban Hadas Alfréd nem vehetett részt, miután a többiek a hierarchia aljára sorolták őt.

Már csak hárman voltak versenyben a védettségért, mikor azt a nehezítést kapták, csukott szemmel egyensúlyozzanak tovább. Rippel Feri nem sokkal később káromkodások közepette elveszítette az egyensúlyát, és ezzel a játékot is. Ennek Laky Zsuzsi láthatóan nagyon megörült, majd megpróbálta rendezni vonásait, miután rájött, hogy kiültek az arcára őszinte érzelmei. A védettséget végül Sánta Laci szerezte meg.

Rippel egyébként később azt állította, szándékosan adta fel a feladatot, részben azért, mert imád párbajozni. Kijelentése után Szabó Simon és Vajda Johnny sokatmondóan összenéztek.

Nem gondolom, hogy tudatosan veszített volna, egész egyszerűen miután le kellett hunynia a szemét, elvesztette az egyensúlyát és leesett. Valószínűleg ez történt. Azt elhiszem, hogy szeret harcolni, megmérettetni magát, de kétlem, hogy szándékosan adta volna fel, ez egy egyszerű hiba volt. Mindenki hibázik, ez emberi dolog.

– mondta Vajda Demcsák Zsuzsa kérdésére.

Rippel az utóbbi napokban közellenséggé vált, korábbi csapattársával, Szabó Simonnal is összebalhéztak, miután az artista a színész füle hallatára beszélte ki őt.

Kapcsolódó
Farm VIP: Rippel Feri kibeszélte Szabó Simont, aki ezt a budiból végighallgatta
Rippelnek megváltozott a véleménye Szabóról, akinek meg az esett rosszul, hogy az artista ezt nem mondta a szemébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik