Élet-Stílus

Rátalált a hasonmására a TikTokon, szörnyű családi titokra derült fény

19 éves korukig nem tudtak egymásról semmit.

A 21 éves Ano Sartania azt meséli, a barátai hívták fel a figyelmét arra, hogy megtalálták a hasonmását a TikTokon, azt mondták neki, hogy először azt hitték, ő az, csak befestette a haját.

Sartania megpróbálta felkutatni a hasonmást, és végül egy grúz Facebook-csoportban kötött ki, amelyben örökbefogadási és családok szétszakadási történeteit lehet elolvasni a 230 ezer csoporttag bejegyzéseiben.

Itt bukkant rá a hasonmására, Tako Khvitiára – írta a La Republica cikke alapján a Mirror.

Kiderült, ikertestvérek, illegálisan örökbe adták őket, csecsemőként elszakították grúz anyjuktól, és eladták gazdag családoknak.

@sartaniaanoo

Dumb and dumber

♬ Friesenjung - Joost & Ski Aggu

A 21 éves lányoknak az anyjuk ismerte el a történteket, és arra is fény derült, hogy az apjuk, Gocha Gakharia volt az, aki bosszúból el akarta adni a lányokat, mert úgy vélte, nem az ő gyerekei.

Sartania a fővárosba, Tbiliszibe került, Khvitia a Fekete-tenger melletti kisvárosba, Zugdidibe. Annak ellenére, hogy a lányok nem ismerték egymást, hasonló az érdeklődésük, mindketten oda vannak a táncért.

A két nő 19 évesen találkozott először egy tbiliszi metróállomáson. Kiderült az is, hogy testvéreik is vannak, és hogy a vérszerinti anyjuk azóta Németországban él. Apjuk megpróbált kapcsolatba lépni velük, de ők ezt határozottan visszautasították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik