Élet-Stílus

Szabyest a Farm VIP-ről: Az állatok miatt mentem, ezért meg elviseltem az embereket

TV2
TV2
Azoknak is üzent, akik szerint „kezeltetnie kéne magát”.

A Farm VIP kedd esti adásában Szabyest távozott a versenyből, aki Rippel Feri ellen veszített párbajt. Az énekes nemrég a Facebook-oldalán osztotta meg a játékkal kapcsolatos gondolatait: mint írta, a célja az volt, hogy a top 10-be jusson, amit annak ellenére is sikerült teljesítenie, hogy keresztszalag szakadással érkezett meg a farmra.

Tudtam, hogy győzni nem győzhetek ilyen sérüléssel, de igyekeztem ehhez mérten teljesíteni, amikor úgy éreztem, hogy valóban tennem kell a csapatért (Első kettő és utolsó kettő ciklus).

Az énekes kifejtette, hogy a játék elején segítőkész volt, de miután úgy érezte, a csapata visszaél ezzel, megvonta tőlük, mondván: minek segítsen, ha mindenki ártani akar neki. Hozzátette, nem akart olyasmit láttatni a kamerák előtt, amit csak azért tett volna, hogy szimpatikus legyen a nézőknek.

En ez vagyok, ha tetszik, ha nem. Kótai Misi sem véletlenül adta fel, hiszen egyedül érezte magát és mentálisan is megerőltető olyan emberekkel élni a minden napjaid akik azért keverik a szart körülötted, hogy jobb pozíciót tudjanak be a csapatban. Feladni nem akartam, mert az állatok miatt mentem, ezért meg elviseltem az embereket. Én imádtam az egészet, viccre vettem mindent és pont emiatt nem sérült semennyit sem az akaratom és a személyiségem sem a játék során

– magyarázta.

Posztjában később arról is írt, hogy nem félt a kieséstől, sőt, úgy érzi, talán ő nyert a műsorral a legtöbbet, hiszen minden ciklusban kiemelkedő téma volt a személye mindkét csapatnál.

Ez PR (marketing) szempontból többet ér, mint a főnyeremény, tehát én is nyertesnek tartom magam. Még csak erőltetni sem kellett, jött minden magától, nem sunnyogtam be a döntőig. Akik pedig azt írják, hogy kezeltetni kéne, annyira hülye vagyok, nekik azt üzenem: Felejtsétek el, ezt az életformát normális ember két nap után feladná, ez egy velem született kincs, hogy hülye vagyok!

– zárta gondolatait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik