Élet-Stílus

Férjének az anyjával volt viszonya, az egész család tudott a dologról

Azt a feleség is sejtette, hogy a férje nem hűséges hozzá, de erre azért nem számított.

Az idahói Katherine egy sor TikTok-videóban mesélt arról, hogy egy ideje már sejtette, a férjének van valakije, de soha nem volt rá bizonyítéka. Arra gondolt, talán a hormonjai miatt lehet az egész, nemrég szülte meg ugyanis az ikerlányait.

Pedig arra is volt pár figyelmeztető jel, hogy a családon belül kellene keresnie a szeretőt. Az anya és a férfi kicsit túlzásba esett, mikor köszöntek egymásnak, hatalmas öleléssel köszöntek és búcsúztak el egymástól.

Az anyámnak elkezdte előttem masszírozni a lábát. Valentin-napon, két nappal azelőtt, hogy rájöttem volna az afférra, nekem és az anyámnak is hozott virágot

– idézte a Mirror.

Sőt, egyszer az apja és őelőtte azt mondta a férj és az anya, ha váratlanul meghalnának, ők összejönnének.

Bár utólag látja Katherine, hogy minimum gyanúsnak kellett volna lennie neki a helyzet, de nem gondolta, hogy „ez a két ember, akiben a legjobban megbíztam, így elárulhat”.

Az anya és a férj kapcsolatára végül azután derült fény, hogy Katherine anyai nagyanyja leült vele beszélni, hogy többször is azon kapta őket, a megszokottól eltérően viselkednek.

@katenacious Replying to @punxsutawney__phil how we found out my husband was having an affair with my mother PART 4 #cheater #cheaters #affair #adultery #caught #mommyissues ♬ original sound - KATenacious

A beszélgetés estéjén FaceTime-ozott a férjével, és közben rájött, hogy párja hazudik arról is, hol van, és arról is kivel. Az anyjával volt.

Mindketten tagadtak, de Katherine ekkor már pontot akart tenni az ügy végére, felhívta a testvéreit. Mindannyian azt mondták, láttak olyat, ami helytelen volt a férje és az anyjuk között. Egyikőjük például karácsonykor azon kapta őket, hogy az anyjuk a konyhában a pultra dől, a férfi – bár mindketten fel voltak öltözve – pedig a hátsójának dörgölőzött.

Katherine az apjával is beszélt, akinek a reakciója, aki azt tanácsolta, beszéljen a férjével.

Arra számítottam, hogy megdöbben, sokkolja, összezavarja, dühös vagy szomorú lesz. De nem volt az. Rájöttem, hogy az apám is tudta.

A feleség arra kérte az apját, két nővérét és nagymamáját, hogy együtt szembesítsék a férjét.

Beismerte az egészet. Mindent részletesen elismert. Elmondta, milyen szörnyű feleség és anya vagyok, és ogy ő jobbat érdemel. Nem volt lelkiismeret-furdalása, inkább büszkének tűnt. És miután bevallotta, hogy viszonya van az anyámmal az ágyunkban, rögtön arról kezdett el beszélni, hogyan osszuk meg a felügyeleti jogot és mit fogunk csinálni a házzal.

Katherine azt mondja, a legnehezebb az egészben az anyja elvesztése, „az anyám olt a legjobb barátom”, meséli.

A viszonyra már több mint két éve derült fény, azóta a férj és az anya szakítottak. Katherine az anyjával azóta sem tartja a kapcsolatot, a volt férje viszont szinte minden nap találkozik a gyerekeikkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik