Élet-Stílus

Bodrogi Gyula: Nem foglalkozom a korommal, túl gyáva vagyok belegondolni, mennyi idős vagyok

TV2
TV2
Ha megkérdezik, hány éves, inkább csak azt mondja el, melyik évben született.

A közelgő ünnepek apropóján nemrég a Duna TV Almárium című műsorában vendégeskedett Bodrogi Gyula. Mint mondta, idén is szerteágazó programmenetrend vár rá, a családjával és a barátaival ünnepel majd. Hozzátette, nem vágyik különösebben ajándékokra, büszkeséggel tölti el viszont az, hogy novemberben kitüntették a gróf Széchenyi Zsigmondról elnevezett vadászati emlékéremmel.

Nagy büszkeség nekem ez az elismerés. A vadászat iránti szenvedélyemet Ádám fiam viszi tovább. Az unokám, Bodrogi Enikő pedig a művészeti vonalat képviseli, énekel. Veszprémben közösen lépek fel vele és a nagymamájával, Voith Ágival. A kicsit szomorkás a hangulatom máma című dalt adjuk elő

magyarázta a színművész, aki jövő áprilisban ünnepli majd a 90. születésnapját, a koráról viszont saját bevallása szerint nem szívesen beszél.

Nem foglalkozom a korommal, mert túl gyáva vagyok belegondolni, mennyi idős vagyok. Olyan sok, hogy már el sem szoktam mondani mennyi. Csak annyit mondok, ha megkérdezik, hány éves vagyok, hogy 1934-ben születtem. Számolják ki! Jövőre kerek évforduló lesz, ezért nehéz lesz megfeledkezni róla

– tette hozzá.

A színművész november végén egy interjúban elárulta, hogy eredetileg nem Bodrogi néven született, gyerekként pedig nem értette, miért nevetik ki, ha bemutatkozik.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik