Élet-Stílus

„Volt, hogy a kocsijára ráfestette a hajamat” – Opitz Barbi extrém rajongói sztorikat mesélt

TV2
TV2
Egyik rajongója hazáig követte, majd a szomszédjába is akart költözni.

A hétfői Szerencsekerék sztárvendége Opitz Barbi volt. A műsorban Kasza Tibi azt kérte az énekesnőtől, meséljen rajongói sztorikat. „Nagyon dekoratív csaj vagy, biztos vagyok benne, hogy rengeteg rajongód van. Vannak-e bepróbálkozások, próbálkoznak-e közelebb kerülni életük nagy ikonjához?” – kérdezte a műsorvezető, mire Opitz azt felelte, vannak elég extrém esetek is, az egyik legextrémebbet el is mesélte.

Volt egy rajongóm, egy 23 éves békéscsabai fiú, aki konkrétan Békéscsabáról járkált fel hozzám Pestre. Onnan tudta meg, hogy hol lakom, hogy követett hazáig. Minden fellépésemen ott volt. Volt egy nap, amikor Pesten és Nyíregyházán léptem fel, mind a kettőre eljött, aztán lekövetett házig… Volt, hogy száz szál rózsával várt reggel. (…) Nagyon féltékeny is volt a fiú rajongókra. Volt olyan, hogy fellépés után jöttek fotózkodni, és így lökdöste a fiúkat meg beszólt nekik. Én már azt hittem, hogy verekedés lesz, tiszta ideg volt. Például a sofőrömnek is vett ajándékokat. Meg volt, hogy a kocsijára ráfestette a hajamat, a gyerekkori össze plüssét nekem egy nagy táskába összegyűjtötte, hajápoló szetteket kaptam

– elevenítette fel a történteket Opitz, hozzátéve: a dologból végül nem származott komolyabb baja, de mikor az otthona alatti lakás eladó lett, az illető azt mondta, szeretné megvenni. Ezt a sztorit az énekesnő Kasza közbeszólása miatt nem tudta befejezni, de elmondta még, hogy rajongója egyszer húsvétkor is ajándékokkal halmozta el őt, amiket a bejárati ajtaja előtt hagyott, mivel Opitz épp akkor nem tartózkodott otthon.

Ezek után Opitz Barbi szenvedélyéről, a varázsnövénytanról beszélgettek pár percet. A műsorrészlet a TV2 oldalán érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik