Élet-Stílus

„Nem olyan helyről jövök, hogy nekem ez degradáló” – még barátai sem hitték, hogy Megyeri Csilla metróra ülne

RTL
RTL
„Tudom, milyen az, amikor állsz a hidegben és várod a nyomorult buszt” – idézte az influenszer azokat az időket, amikor még nem volt saját autója.

Megyeri Csilla pár napja az Instagramra posztolt egy fotót arról, hogy metrózik.

Amikor elfolyik a fékolaj…🥴 Beszippant a kék vonalⓂ️😀

– írta a bejegyzésben.

Az influenszer kedden a Reggeli vendége volt, ahol azzal fogadták, hogy megkérdezték tőle: metróval érkezett-e a stúdióba.

Nem, taxit kértem

– felelte nevetve Megyeri, majd így folytatta:

Nincs ezzel semmi gond szerintem, és még túl is éltem. Kaptam ugyanis olyan kommentet, hogy »túlélted?«

Az influenszer elmesélte, azért vette igénybe a BKK szolgáltatásait, mert szervízbe került az autója, miután elfolyt a fékolaj. Ezek után műsorvezetői kérdésre elmondta, nem gondolja, hogy negatív képet fest magáról azzal, hogy pózolós, metrón készült fotót tölt fel magáról a közösségi oldalára.

Nagyon sokan, sőt még a saját barátaim is megkérdezték, hogy »Megyeri, biztos, hogy felülsz velünk a metróra?« Mondom, mi ez a kérdés? Miért ne ülnék fel egy metróra? Én nem olyan helyről jövök, hogy nekem ez degradáló. Amíg nem szereztem meg a jogsit és nem tudtam magamnak egy saját kis autót vásárolni, buszoztam, tömegközlekedtem. Tudom, milyen az, amikor állsz a hidegben és várod a nyomorult buszt, hogy jöjjön már és fel tudj szállni rá

– fogalmazott Megyeri, majd hozzátette: az autó hatalmas szabadságot ad, de semmi gond nincs a metrózással sem. Mint mondta, vonatozni is szeret. Külön tetszett neki, hogy Istenes Bence – akivel egy edzőteremben készültek a Sztárboxra –, vonattal járt fel a Balatonról az edzésekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megyeri Csilla (@csillamegyeri_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik