Élet-Stílus

Miniszoknyát hord, és elmondta a fiának, hogy nem létezik a Mikulás – ezek miatt kritizálják a brit anyát

Szerinte furcsa lenne azt mondania, hogy valaki egész évben figyeli a gyermekét, akinek évente egyszer az ölébe ülhet.

Néhány napja írtunk arról az anyáról, akit „grincsnek, hazugnak és szörnyű anyának” neveztek, amiért elárulta gyermekeinek, hogy a Mikulás nem létezik. Egy brit szülő azonban ennél is tovább merészkedett: kritikusai szerint nem elég, hogy Charlie Hayes fia már négyéves korában szembesült az igazsággal, az édesanya ráadásul miniszoknyában megy érte az iskolába – írja a Daily Star.

Az OnlyFans-modell szerint őrület, hogy az embereket annyira feldühíti, milyen ruhát vesz fel, hogy emiatt elvetemült dolgokat vágnak hozzá az interneten. Az angliai Folkestone-ban élő nő már előző este megtervezi, mit vesz fel másnap, és többek közt ez motiválja arra is, hogy reggel felkeljen:

Ez a szenvedélyem. Boldoggá tesz, hogy reggelente úgy öltözhetek, mint egy Barbie baba. Sokan azt gondolják, hogy rossz szülő vagyok, mert nem illeszkedem a tipikus anyuka formájába. De minél többen mondják, hogy vegyek vissza a tempóból, annál inkább ellenkezem. Szeretek felhúzni másokat azzal, ahogyan kinézek.

A brit anya a Mikulásról is kifejtette gondolatait:

Nem tetszik az ötlet, hogy egy nap összetörjem a fiam szívét egy buta hazugsággal, amikor rájön az igazságra, vagy hogy azt higgye, a jobb ajándékokat kapó gyerekeket kedveli ez a furcsa öregember. Nem fogom neki azt mondani, hogy nem baj, ha valaki bejön az otthonunkba, vagy azt, hogy a Mikulás egész évben figyel rá, és évente egyszer leülhet valami random öregember ölébe. Szerintem ez furcsa egy kicsit, ha innen nézzük.

Hayes úgy véli, a karácsony Mikulás nélkül is remek szórakozás, és Jasper nevű fia éppúgy várja az ajándékokat, mint az összes többi gyerek.

@strawberry.hayes Replying to @meow if you were really wondering💅🏻 but its okay to not understand 🫶🏻 #strawberryhayes ♬ La petite fille de la mer - Remastered - Vangelis

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik