Élet-Stílus

„Azoknak fog szólni, akiknek elegük van a lúzerekből” – Solomon Zsuzsanna anyagi átvilágítást is tervez saját társkereső oldalára

„Hiszen ki szeretne elmenni randizni, amikor felveszi a Dior cipőjét vagy a Chanel kistáskáját egy olyan partnerrel, aki lyukas edzőcipőben érkezik?”

Ma este folytatódik A Város Királynői, melynek friss előzetese szerint Solomon Zsuzsanna a saját társkeresőjének tervezett paramétereiről is mesélt majd Szécsényi Violettának.

Mint mondta, a piackutatáson dolgozik, és bár első körben applikációt szeretett volna, egyre inkább afelé hajlik, hogy régimódi, számítógépre fejlesztett oldalt hozzon létre, ahol videós tartalmakat is láthatnak majd egymásról a tagok. Hangsúlyozta, hogy anyagi átvilágítást is tervez, korábban ugyanis ennek hiánya miatt sok negatív tapasztalatot szerzett más randiappokat használva.

Meg fogom csinálni az anyagi átvilágítást. Én nem szeretnék olyasvalakivel találkozni, aki mondjuk egy szobakonyhában kuporog. Vagy anyucival lakik otthon. Mert hova megyünk? Átmegyek a majdnem 300 négyzetméteres házamból egy 35 négyzetméterbe, és klausztrofóbiás leszek? Úgy nem tudom jól érezni magam!

– magyarázta Solomon, hozzátéve:

Az én társkereső oldalam elsősorban azoknak fog szólni, akiknek elegük van abból, hogy mondjuk ki, lúzerekkel találkoznak. Hiszen ki szeretne elmenni randizni, amikor felveszi a Dior cipőjét vagy a Chanel kistáskáját egy olyan partnerrel, aki lyukas edzőcipőben érkezik?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik